Ο Κανάρης και η παροχολογία
Μη νομίζετε ότι αυτό το κρεσέντο παροχολογίας που άρχισε η κυβέρνηση δεν ενοχλεί και μέλη της κυβέρνησης. Μπορεί να μην το λένε καθαρά (για ευνόητους λόγους), αλλά το διακωμωδούν
Μη νομίζετε ότι αυτό το κρεσέντο παροχολογίας που άρχισε η κυβέρνηση δεν ενοχλεί και μέλη της κυβέρνησης. Μπορεί να μην το λένε καθαρά (για ευνόητους λόγους), αλλά το διακωμωδούν.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης έλεγε σε πηγαδάκι βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μια ιστορία για τις θαλάσσιες παροχές στα… Τρίκαλα, όταν κάποιος προ πολλών ετών δώρισε ένα άγαλμα του Κανάρη σε ανάμνηση της ναυτικής εβδομάδας που ήθελε να εορταστεί και στα Τρίκαλα.
Πήραν λοιπόν το άγαλμα (μη φανταστείτε τίποτα τεράστιο) και επειδή τα Τρίκαλα δεν διαθέτουν θάλασσα, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην πάει το δώρο χαμένο και να τοποθετηθεί στις όχθες του Ληθαίου ποταμού (που διασχίζει την πόλη των Τρικάλων).
- Η βραδιά του Ροντινέι
- Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το φορολογικό νομοσχέδιο
- Ο Χάρισον Φορντ πέρασε κατά λάθος οντισιόν για το «Star Wars»
- Η Λάουρα Κοβέσι στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Ο Λάκης Λαζόπουλος μας επιφύλασσε δυο μεγάλες εκπλήξεις
- Μεντιλίμπαρ: «Το συζητήσαμε και είπαμε θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο»
- Πόλεμος στην εστίαση
- «Αλυσίδα» τα μεγάλα λάθη μόνο κατά του Ολυμπιακού από τους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League
- Θεσσαλονίκη: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442