Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Πηγές ΝΔ για το «καθαρό μυαλό» του Τσίπρα: Τι θα γινόταν αν είχε θολωμένο μυαλό;
Με ειρωνικό τρόπο, μέσω πηγών, απαντάει η Νέα Δημοκρατία στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στο συνέδριο του SPD ότι το «καθαρό μυαλό» του τον βοήθησε στις αποφάσεις που έλαβε τον Ιούλιο του 2015
Με ειρωνικό τρόπο, μέσω πηγών, απαντάει η Νέα Δημοκρατία στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στο συνέδριο του SPD ότι το «καθαρό μυαλό» του τον βοήθησε στις αποφάσεις που έλαβε τον Ιούλιο του 2015.
«Αν είχε καθαρό μυαλό ο κ. Τσίπρας, όταν διέσυρε τη χώρα και τη φέσωσε με 100 δισ. ευρώ, αναρωτιόμαστε με τρόμο τι άλλο θα μας είχε συμβεί αν παρέμενε θολωμένο», αναφέρουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στο δημοψήφισμα του 2015 είπε πως «τον Ιούλη του 2015, αυτό που με βοήθησε να πάρω δύσκολες αποφάσεις ήταν όταν με καθαρό μυαλό εκτίμησα τις συνέπειες που θα είχε η όποια πολιτική επιλογή στις κοινωνικές δυνάμεις που η Αριστερά οφείλει να εκπροσωπεί και να υπερασπίζεται».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!