Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Κασόγκι : Ίχνη από οξέα και χημικά στο πηγάδι στο σπίτι του προξένου

Υπόθεση Κασόγκι : Ίχνη από οξέα και χημικά στο πηγάδι στο σπίτι του προξένου

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη δολοφονία του σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι. Οι Αρχές εντόπισαν στον πάτο του πηγαδιού που βρίσκεται στο σπίτι του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας ίχνη υδροχλωρικού οξέος και άλλων χημικών

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη δολοφονία του σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι. Οι Αρχές εντόπισαν στον πάτο του πηγαδιού που βρίσκεται στο σπίτι του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας ίχνη υδροχλωρικού οξέος και άλλων χημικών.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από ανακοίνωση του γραφείου του Τούρκου γενικού εισαγγελέα, την ώρα που τα ερωτήματα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου παραμένουν.

Όπως φαίνεται, η σορός του δημοσιογράφου διαλύθηκε σε οξύ μέσα σε ένα χώρο της κατοικίας του προξένου Μοχάμεντ αλ Οταΐμπι, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο βδομάδων από τη μέρα που δολοφονήθηκε μέχρι τη μέρα που διεξήγαγαν έρευνα οι τουρκικές αρχές στο σπίτι του προξένου.

Σημειώνεται ότι το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του Σαουδαραβικού προξενείου, είχε αρχικώς απορριφθεί από τους αξιωματούχους του Βασιλείου, αλλά αργότερα, όταν τελικά εξαφανίστηκε το πτώμα, επετράπη.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν υπήρχαν ένα ή δυο πηγάδια, ένα στην κατοικία του προξένου και ένα στο προξενείο. Το Γραφείο του Τούρκου Εισαγγελέας συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024