Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρονάλντο: «Κυριαρχήσαμε 90 λεπτά. Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτα»

Ρονάλντο: «Κυριαρχήσαμε 90 λεπτά. Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί ότι η Γιουβέντους θα έπρεπε να πάρει τη νίκη στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με πολλά γκολ

Ο Κριστιάνο σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του στο Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως με δύο γκολ στο 86′ και το 90′ από τον Μάτα και το αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο, οι κόκκινοι διάβολοι έφυγαν νικητές από το Τορίνο. Ο Ρονάλντο ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού και δήλωσε πως η ομάδα του έπρεπε να νικήσει με 3 ή 4 γκολ.

«Είδα το ριπλέι και δεν είχα καταλάβει πόσο ωραίο ήταν το γκολ… Έκανα καλή κίνηση και πέτυχα καλά το σουτ» είπε αρχικά ο Κριστιάνο για το γκολ του και συνέχισε, σχολιάζοντας το παιχνίδι:

«Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη εύκολα με τρία – τέσσερα γκολ. Η Γιουνάιτεντ έκανε μονάχα δυο ευκαιρίες από στημένες φάσεις και γενικότερα δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Είμαστε ακόμα πρώτοι στον όμιλο και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Είμαστε καλή ομάδα, είμαστε πρώτοι, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο στο Champions League. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά αλλά θα τα δούμε όλα βήμα – βήμα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024