Ο Ριμπολόβλεφ ενδέχεται να αφεθεί ελεύθερος την Πέμπτη
Αύριο, 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ
Αύριο, 8 Νοεμβρίου, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού και της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
«Ο Ριμπολόβλεφ μπορεί να αφεθεί ελεύθερος εντός 24 ωρών, καθώς η προθεσμία στο πλαίσιο της διαδικασίας προσωρινής κράτησης τελειώνει αύριο» ανέφερε πηγή προσκείμενη στον επιχειρηματία.
«Το πρώτο εικοσιτετράωρο τελειώνει σήμερα, την απόφαση για την παράταση της κράτησης την παίρνει ο ανακριτής του Μονακό» διευκρίνισε η πηγή.
Εκτός από τον ρώσο επιχειρηματία, φαίνεται πως υπο σύλληψη τέθηκαν και πρώην δικαστικοί υπάλληλοι του πριγκιπάτου του Μονακό.
Ο Ριμπολόβλεφ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας για διαφθορά, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ενεργητική και παθητική, και συνέργεια στα αδικήματα αυτά. Η υπόθεση αυτή οδήγησε στην παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης του πριγκιπάτου, πέρσι τον Σεπτέμβριο.
Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την καταγγελία του Ριμπολόβλεφ σε βάρος του εμπόρου έργων τέχνης Ιβ Μπουβιέ, τον οποίο κατηγορούσε ο Ρώσος επιχειρηματίας για απάτη.
- Αττική: Συνελήφθη ένας άντρας για διακίνηση ροζ κοκαΐνης
- Επίδομα παιδιού Α21: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
- Τι συμβαίνει όταν ποντίκια εργαστηρίου απελευθερώνονται στο λιβάδι
- Ξύλο σε αγώνα πρωταθλήματος Νέων στην Ισπανία – Εισέβαλαν στο γήπεδο και οι γονείς! (vids)
- Οικονομία: Από τους Baby Boomers στην Gen Z – Πώς επενδύει τα χρήματά της η κάθε γενιά
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime






