Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού

Εύκολη νίκη του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε πανεύκολα με 3-0 σετ την ομάδα από το Λουξεμβούργο και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στον Β’ γύρο του Challenge Cup.

Σαν σε προπόνηση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 σετ της Ντιεκίρχ στον πρώτο αγώνα του Α’ Γύρου του Challenge Cup και την μεθεπόμενη Πέμπτη (15/11) θα πάει στο Λουξεμβούργο για να «σφραγίσει» την πρόκριση στον Β’ γύρο της διοργάνωσης. Οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και έκαναν φύλλο και φτερό την Ντιεκίρχ, πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη.

Οι Ερυθρόλευκες κυριάρχησαν απόλυτα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι στα δύο πρώτα σετ η Ντιεκίρχ πήρε μόλις 6 πόντους! Τέσσερις στο πρώτο και δύο στο δεύτερο. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπες δούλεψαν εξαιρετικά σε σερβίς και επίθεση και με 25-2 και 25-4 έφτασαν εύκολα στο 2-0. Στο τρίτο σετ οι νταμπλούχες Ελλάδας έριξαν ρυθμό, έκαναν συντήρηση δυνάμεων, αλλά δεν απειλήθηκαν και με 25-12 έκαναν το 3-0.

Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ μάλιστα είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών.

Τα σετ: 25-4, 25-2, 25-12

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024