Άρης: Σαν σήμερα «το έπος της Περούτζια»
Η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί ιταλικού εδάφους καταγράφηκε σαν σήμερα (07/11) το 1979 με τον Άρη να κερδίζει την Περούτζια
Την επέτειο των 39 χρόνων (07/11/1979) από «το έπος της Περούτζια» υπενθύμισε η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση στο Facebook.
«Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΑΡΗ γράφτηκε σαν σήμερα, το 1979 στο “Ρενάτο Κούρι”.
Στη ρεβάνς του 1-1 του γηπέδου Χαριλάου, ο ΑΡΗΣ πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 0-3 (6′ Κούης, 19′ Σεμερτζίδης και 64′ Ζήνδρος) επί της πανίσχυρης Περούτζια του Πάολο Ρόσι και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί ιταλικού εδάφους…» αναφέρει η ΠΑΕ στο ποστάρισμα της, ενώ παραθέτει και φωτογραφίες της εποχής.
https://www.facebook.com/ARIS.FC.OFFICIAL/posts/1969146533173444
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442