Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ο Μάνταλος καθορίζει το σχήμα με Μπάγερν

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος καθορίζει το σχήμα με Μπάγερν

Η θέση του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου θα κρίνει και τη διάταξη της ΑΕΚ απέναντι στη Μπάγερν

Το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην περίφημη Μπάγερν Μονάχου (22:00) στο Alianz Arena (22:00, Cosmote Sport 2) χρήζει ειδικών τακτικών και σε τέτοιες φαίνεται πως θα καταφύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προσπάθεια για υπέρβαση.

Ο τεχνικός της Ένωσης προσανατολίζεται στο να εγκαταλείψει προσωρινά το 4-4-2 που εφαρμόζει από το ξεκίνημα της σεζόν, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα σύνολο με ενισχυμένο κέντρο. Προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να δημιουργηθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι χώροι για τους Βαυαρούς.

Η σκέψη που φαίνεται να κερδίσει τον Ουζουνίδη περιλαμβάνει την τοποθέτηση του Μάνταλου σε ρόλο επιτελικού χαφ, μπροστά από τους Σιμόες, Γαλανόπουλο. Σε αυτή την περίπτωση ο Γκάλο θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Μπογέ στα αριστερά και στην επίθεση ένας εκ των Κλωναρίδη, Πόνσε. Με τον πρώτο λόγω ταχύτητας να έχει το προβάδισμα.

Πρόκειται για ένα σχήμα που έχει κερδίσει πόντους τα τελευταία 24ωρα στο μυαλό του έλληνα τεχνικού, που θέλει αφενός να περιορίσει τη δράση της Μπάγερν και αφετέρου να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν τα αγωνιστικά όπλα της ομάδας του.

Αν τελικά δεν επιλεγεί η συγκεκριμένη τακτική, τότε ο Μπογέ θα μείνει στον πάγκο, με τον Μάνταλο να ξεκινά από τα αριστερά και τον Κλωναρίδη να καλύπτει τον χώρο πίσω από τον Πόνσε.

Από εκεί και πέρα, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο και Χουλτ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπάρκας.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024