ΛεΝτέι: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακό παρακολούθησε το ματς της γυναικείας ομάδας με την Ντιναμό Κουρσκ και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Στο πλευρό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κουρσκ για την Ευρωλίγκα.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο «ερυθρόλευκος» άσος μίλησε στη δημόσια τηλεόραση και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε και τα δύο ματς που θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαζί με τον Ζακ ΛεΝτέι στο ΣΕΦ βρίσκεται επίσης ο team manager της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, Χρήστος Μπαφές. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (9/11) και θα ξεκινήσει στις 21:00.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»

Η Ταϊλάνδη διέλυσε το κοινοβούλιο μετά από σχεδόν μια εβδομάδα νέων συγκρούσεων στα σύνορα με την Καμπότζη, και θα προκηρυχθούν γενικές εκλογές εντός 45 έως 60 ημερών.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007