Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Στην Ουγγαρία Πασχαλάκης, Μαουρίσιο, εκτός ο Καρέλης

ΠΑΟΚ: Στην Ουγγαρία Πασχαλάκης, Μαουρίσιο, εκτός ο Καρέλης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Πασχαλάκη και Μαουρίσιο στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55), ωστόσο άφησε εκτός τον Καρέλη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ζοσέ Μαουρίσιο και «έκοψε» τον Νίκο Καρέλη από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βίντι (08/11, 19:55) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο έλληνας τερματοφύλακας αντιμετώπιζε ορισμένες ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ήταν αμφίβολος, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε τη Δευτέρα (05/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Παράλληλα στην αποστολή βρίσκεται ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος είχε μείνει εκτός το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον Καρέλη, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Στέλιος Κίτσιου, Στέλιος Μαλεζάς και Παναγιώτης Γλύκος.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Οι προπονήσεις την παραμονή αγώνα στην έδρα του αντιπάλου έχουν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, έτσι η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βίντι κορυφώθηκε στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα αφορούσε την συνολική τακτική συμπεριφορά της ομάδας σε συνθήκες άμυνας, αλλά και στο transition game με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας. Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε και πάλι κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κανονικά γυμνάστηκε κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024