Με αποστολή ανάγκης η Ατλέτικο κόντρα στην Ντόρτμουντ
Με πέντε απουσίες θα παραταχθούν οι Ροχιμπλάνκος στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League
Με αποστολή ανάγκης υποδέχεται σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (6/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε αναγκαστικά εκτός 18αδας τους Γοδίν, Ντιέγκο Κόστα, Κόκε, Σάβιτς και Λεμάρ.
Ο Ουρουγουανός στόπερ και αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Κατόπιν αυτού ο Τσόλο επέλεξε τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα, προκειμένου να συμπληρώσει 18άδα.
Αναλυτικά η αποστολή: Αντάν, Όμπλακ, Φελίπε Λουίς, Αρίας, Χουανφράν, Χιμένες, Ερνάντες, Μοντέρο, Παρτέι, Σαούλ, Ροντρίγκο, Ζέλσον Μαρτίνς, Βιτόλο, Τονί Μόγια, Χοακίν, Γκριεζμάν, Κάλινιτς, Κορέα, Μπόρχα Γκαρσές.
Θυμίζουμε ότι η Ντόρτμουν έχει 9 βαθμούς στο α’ γκρουπ και έπονται Ατλέτικο (6), Μονακό (1) και Μπριζ (1).
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
