Πιτσιόρλας : Σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Αισιοδοξία διακρίνει τον κ. Πιτσιόρλα σχετικά με την πορεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, αφού οι παραγωγοί παρέδωσαν τεύτλα
Την αναγκαιότητα ανεύρεσης εναλλακτικών λύσεων αναφορικά με την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, καθώς η τρέχουσα λύση «έχει χλωμιάσει», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ερωτηθείς σχετικά, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του υπουργείου από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη.
Όπως επισήμανε ο κ. Πιτσιόρλας, για την τρέχουσα περίοδο θα υπάρξει παραγωγή ζάχαρης, καθώς οι παραγωγοί παραδίδουν ήδη τεύτλα και εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης ότι θα βρεθεί λύση από άλλους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά είπε ο κ.Πιτσιόρλας : «Εξετάζουμε και είμαστε σε συζήτηση για εναλλακτικές λύσεις για την εξυγίανση της ΕΒΖ , με την συμμετοχή ιδιώτη επενδυτή και σύντομα θα έχουμε νέα να ανακοινώσουμε», επισημαίνοντας ότι το προηγούμενο σχήμα δεν υπέβαλλε δεσμευτική προσφορά στην καταληκτική ημερομηνία.
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σε ποιες περιοχές ο κίνδυνος για πυρκαγιά είναι πολύ υψηλός σήμερα
- Εννέα φράσεις που «φωνάζουν» χαμηλό EQ
- Επεκτείνονται οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν που ανταποδίδει – «Σε στρατηγικό αδιέξοδο» ο Τραμπ, τι επιδιώκει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442