Υποψήφιο σε διεθνή διαγωνισμό το βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα
Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν για να κατακτήσει η Ελλάδα το «Οscar» καλύτερης ταινίας προβολής χώρας στον κόσμο 2018, με το βίντεο του ΕΟΤ «Greece, a 365-day destination»
Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν για να κατακτήσει η Ελλάδα το «Οscar» καλύτερης ταινίας προβολής χώρας στον κόσμο 2018, με το βίντεο του ΕΟΤ «Greece, a 365-day destination».
Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή της στο Twitter η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης WTM.
Το πολυβραβευμένο βίντεο παραγωγής του ΕΟΤ «Greece – A 365 Day Destination», σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα σαρώνει τα βραβεία σε διεθνή τουριστικά φεστιβάλ, με ανώτερη διάκριση αυτή του «καλύτερου βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.
Η ψηφοφορία για το Διεθνές Βραβείο Κοινού CIFFT ολοκληρώνεται αύριο στις 6 Νοεμβρίου 2018
- Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει η Ίος σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο
- Eurogroup: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος – Οι πιθανότητες Πιερρακάκη και οι ισορροπίες
- Δέκα κομβικοί μάρτυρες στη δίκη των υποκλοπών – Ποιούς «ξέχασε» να καλέσει η δικαιοσύνη
- Πληθωρισμός: Τα «καύσιμα» που δίνουν ώθηση – Το άλμα τιμών στα ράφια προκαλεί νέα ανησυχία
- Από το «άδειασμα» στη μεγάλη επιστροφή: Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίμι Κίμελ είναι νίκη της ελευθερίας του λόγου
- Κρίσιμες «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League






