Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φόβοι στην Αλβανία για επεισόδια στην κηδεία Κατσίφα

Φόβοι στην Αλβανία για επεισόδια στην κηδεία Κατσίφα

Εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η στάση της ελληνικής  κυβέρνησης, καθώς επί μία εβδομάδα δεν έχει κάνει τίποτε σε διπλωματικό επίπεδο προκειμένου να μεταφερθεί γρήγορα η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του

Έντονη ανησυχία στις αλβανικές αρχές επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση της δολοφονίας Κατσίφα καθώς αναμένεται πλήθος κόσμους στην κηδεία του 35χρονου.

Η κωλυσιεργία  γύρω από την παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του εγείρει πολλά ερωτηματικά. Αίσθηση εν τω μεταξύ προκάλεσε η σημερινή δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας Ευθύμιου Ναυρίδη ο οποίος τόνισε  πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Τιράνων, ώστε να παραδοθεί η σορός του στην οικογένειά του στους Βουλιαράτες.

«Αντί γι’ αυτό, η αλβανική Εισαγγελία κάλεσε τον πατέρα του να δώσει εξηγήσεις και μετά κάλεσε και την πρώην σύζυγο του κ. Κατσίφα για κατάθεση», είπε ο κ. Ναυρίδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Στη συνέχεια ο κ. Ναυρίδης υποστήριξε ότι η επιστροφή της σορού δεν έγινε νωρίτερα, επειδή «οι αλβανικές αρχές φοβούνταν ότι αν γινόταν η κηδεία του Κατσίφα το σαββατοκύριακο θα υπήρχαν επεισόδια».

Πάντως εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η στάση της ελληνικής  κυβέρνησης, καθώς επί μία εβδομάδα δεν έχει κάνει τίποτε σε διπλωματικό επίπεδο προκειμένου να μεταφερθεί γρήγορα η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του.

Λυκουρέζος: Απαράδεκτη η στάση των Τιράνων

Εν τω μεταξύ, την απαράδεκτη στάση των Τιράνων να μην επιστρέφουν στους γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, τη σορό του παιδιού τους που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες, στηλίτευσε τη Δευτέρα  ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Υπογράμμισε πως μέλημα μας αποτελεί η επιστροφή της σορού στους γονείς.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024