Ρωσία : Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με 166 επιβάτες
Ένα Boeing 737 με 166 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση λόγω ραγίσματος στο τζάμι του πιλοτηρίου
Ένα Boeing 737 με περίπου 166 επιβάτες και 8μελες πλήρωμα πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση λόγω ραγίσματος στο τζάμι του πιλοτηρίου.
Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση από την ρωσική πτήση του Νοβοροσίσκ στην πόλη Σάνια της Κίνας. Θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ, όπως μεταδίδει το Sputnik.
Παράλληλα, πυροσβέστες και γιατροί καταφτάνουν στο αεροδρόμιο.
«Η πτήση Novosibirsk-Sanya αδειάζει τα καύσιμα το. Υπάρχουν 166 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος στην πτήση. Η προσγείωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17:30 (13:30 ώρα Μόσχας)» είπε μια πηγή στο Sputnik.
«Boeing της αεροπορικής εταιρείας NordStar, που απογειώθηκε από το Novosibirsk με προορορισμό την κινεζική πόλη Sanya, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk λόγω ρωγμής στο παρμπρίζ. Υπάρχουν 173 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροπλάνο κάνει κύκλους, καίει καύσιμο. Σας ευχόμαστε μια απαλή προσγείωση» ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter.
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
- Τέμπη: Παραδέχτηκε διαγραφές υλικού ο εκπρόσωπος της Interstar – «Ήταν… σκουπίδια»
- Νάπολι: Ο Δήμος έτοιμος να απονείμει την τιμητική υπηκοότητα σε Ντε Λαουρέντις
- Τον παγίδεψαν, τον καταδίκασαν, τον εκτέλεσαν – 70 χρόνια μετά, ο Τόμι Λι Γουόκερ αθωώθηκε – «Νέγρος-τέρας»
- Air France και KLM ακύρωσαν τις πτήσεις προς το Ισραήλ και ΗΑΕ για το Σαββατοκύριακο


