Το τελευταίο αντίο στον 46χρονο επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε στη Βούλα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης είπαν το μεσημέρι της Κυριακής η οικογένεια και οι φίλοι του.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα ενώ η σορός του Μακρή θα ταφεί στην Αυστραλία από όπου και κατάγεται.
Συντετριμμένη έφτασε στην εκκλησία μαζί με τα παιδιά της η Βικτώρια Καρύδα.
Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων και παίκτριες γνωστού ριάλιτι σόου, στο οποίο συμμετείχε φέτος η Βικτώρια Καρύδα.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας