Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπούν οι γονείς του Κατσίφα: Μας τυράννησαν έξι ώρες με το όπλο στο μέτωπο

Ξεσπούν οι γονείς του Κατσίφα: Μας τυράννησαν έξι ώρες με το όπλο στο μέτωπο

Ο πόνος της οικογένειας κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο

Έχει περάσει μια βδομάδα από τη μέρα που ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Ο πόνος της οικογένειας κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Οι αλβανικές Αρχές δεν έχουν παραδώσει τη σορό του προκειμένου να μπορέσουν να του πουν το «τελευταίο αντίο» φίλοι και συγγενείς του, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι.

«Το παιδί θέλω και τίποτα άλλο και αν μπορούν να βοηθήσουν ας βοηθήσουν, μόνο το παιδί μου θέλω», λέει ο πατέρας του.

Συγκλονίζει και η κραυγή αγωνίας της μητέρας: «Το παιδί μου τι το κάνουν εκεί; Τι το κρατάνε και μας ταλαιπωρούν; Τι άλλο θέλουν; Να μας εξοντώσουν από τα μέρη μας;» αναρωτιέται η τραγική μάνα που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές με τον γιο της αλλά και τα όσα δραματικά βίωσε όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν σπίτι της αναζητώντας τον γιο της:

«Εδώ μας τυράννησαν έξι ώρες μέσα στο σπίτι, με το όπλο στο μέτωπο συνέχεια… ‘Μίλα ελληνικά’, ‘μα δεν ξέρω, είμαι Ελληνίδα’, με πετάνε στον καναπέ.. ‘Αυτό τι το θες;’ «Είμαι χριστιανή ορθόδοξη», και πάλι με πετάνε, και μου δίνουν μια με το όπλο, με το κοντάρι και του σκάω το όπλο και μου λέει ‘θέλεις να σου την μπουμπουνίσω;’ ‘Κάνε ό,τι θες, μόνο το παιδί μου θέλω» αναφέρει η μητέρα του 35χρονου ομογενούς.

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές με τον γιο τους και ζήτησαν τη βοήθεια του ελληνικού κράτους για να τον κηδέψουν το συντομότερο.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024