Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Αννόβερο για την πρώτη του νίκη ο Ολυμπιακός

Στο Αννόβερο για την πρώτη του νίκη ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Γερμανία για την αυριανή αναμέτρηση με το Αννόβερο, με στόχο την πρώτη τους νίκη στο φετινό Len Champions League - Βλάχος: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Στη Γερμανία για το αυριανό παιχνίδι με το Αννόβερο (03/11, 19.30) για την 2η αγωνιστική του Len Champions League βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που διοργανώνει το Final 8 με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με το Αννόβερο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους, προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αννόβερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για  εμάς και το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, που αγωνίζεται χωρίς πίεση για την πρόκριση στο Final 8 γιατί το διοργανώνει και  η παρουσία της στους ομίλους για 3η συνεχόμενη χρονιά την κάνει ιδιαίτερα έμπειρη και ανταγωνιστική. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αγωνιστούμε με τα γνωστά χαρακτηριστικά μας ώστε να δηλώσουμε παρόν και να δώσουμε το σύνθημα για τη συνέχεια».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024