Σε θυμόμαστε μόνο όταν ετοιμάζεσαι να ανέβεις στην κορυφή του βάθρου. Τότε, τρομάρα μας, «μεταφέρουμε την συγκίνηση» από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και της έπαρσης της σημαίας. Να το ξέρεις Λευτέρη. Λιγότερες φορές έχουν προβληθεί οι αγώνες σου και πολύ περισσότερο οι απονομές. Όπως πουλάμε φτηνό οπαδιλίκι, πουλάμε και φτηνό πατριωτισμό
Δεν αξίζει να μας δίνεις σημασία. Δεν ζούμε μέσα στον αθλητισμό. Ζούμε στον παθογενή μικρόκοσμό του. Χαλάμε τα συκώτια μας για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι αντί να είμαστε ένας πυλώνας για την λύση των προβλημάτων του, είμαστε μέρος του. Αναπαράγουμε όλα τα στραβά και τα ανάποδά του, αντί να ορθώνουμε κριτικό λόγο και τεκμηριωμένες προτάσεις. Ετσι μοιραίοι κι άβουλοι όπως θα έλεγε κι ο ποιητής, πορευόμαστε και που να βρούμε χρόνο για σένα.
Σε θυμόμαστε μόνο όταν ετοιμάζεσαι να ανέβεις στην κορυφή του βάθρου. Τότε τρομάρα μας, «μεταφέρουμε την συγκίνηση» από την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και της έπαρση της σημαίας. Να το ξέρεις Λευτέρη. Λιγότερες φορές έχουν προβληθεί οι αγώνες σου και πολύ περισσότερο οι απονομές. Όπως πουλάμε φτηνό οπαδιλίκι πουλάμε και φτηνό πατριωτισμό. Είσαι απών από τα κείμενά μας , τα πρωτοσέλιδα τα αφιερώματα και εμφανίζεσαι ξαφνικά λίγες μέρες ή και λίγες ώρες πριν από τους αγώνες σου. Το μόνο καλό τώρα τελευταία, Λευτέρη είναι ότι η πολιτική ηγεσία περιορίζεται σε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα και δεν σκάει μύτη στα αεροδρόμια, λιγωμένη από την δόξα και την πρόσκαιρη αναγνωρισιμότητά σου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.