Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την κοίταξε κατάματα

Την κοίταξε κατάματα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οι ερυθρόλευκοι όποτε βρίσκουν την ΤΣΣΚΑ απέναντι τους της βάζουν δύσκολα. Είτε πρόκειται για παιχνίδι κανονικής περιόδου, είτε πρόκειται για ματς τελικής φάσης, ο Ολυμπιακός αποτελεί τον κακό δαίμονα των Ρώσων. Σήμερα η νέα ομάδα που χτίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ έβγαλε χαρακτήρα, κράτησε το σύνολο του Ιτούδη χαμηλά, αλλά τελικά προδόθηκε από τα λάθη της σε καίρια σημεία.

Ήττες σαν τη σημερινή δεν πονάνε και πολύ. Όχι ότι θέλει κανείς να χάνει, αλλά σίγουρα για μια νέα ομάδα, όπως ο φετινός Ολυμπιακός, τέτοια παιχνίδια γεμίζουν τους άπειρους παίκτες με παραστάσεις από την κορυφαία διοργάνωση. Το σημερινό ματς μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην οικονομία της regular season για τους ερυθρόλευκους. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που δεν τα υπολογίζεις για νίκες και από τα οποία ότι πάρεις θεωρείται κέρδος. Τι κρατάει η ελληνική ομάδα; Δύο κυρίως πράγματα. Πρώτον την αμυντική της προσήλωση για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Δεύτερον το γεγονός ότι ο Γουίλιαμ- Γκος πήρε πρωτοβουλίες στα δύσκολα και δεν κρύφτηκε αποδεικνύοντας ότι ο Μπλατ διαθέτει, εκτός του Σπανούλη, ακόμα έναν περιφερειακό να στηριχθεί όταν η μπάλα καίει. Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024