Κόβατς: «Θέλουμε νίκες με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ»
Το 2 στα 2 στα παιχνίδια με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ θέλει ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Νίκο Κόβατς
Ο Νίκο Κόβατς δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ.
Ο Κροάτης τεχνικός είπε: «Παίζουμε καλά, έχουμε κάνει ένα σερί και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας στην έδρα μας, με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ»
«Αν εξαιρέσουμε τους τρεις τραυματίες (Τολισό, Κομάν και Τιάγκο), έχουμε 16 υγιείς παίκτες και τους τερματοφύλακες. Είναι ένα πρόβλημα ότι οι τραυματισμοί είναι στο κέντρο, αλλά θα βρούμε λύσεις. Μία πιθανότητα είναι να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Κίμιχ»
Η Μπάγερν μετά από αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια, αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ εκτός, στο ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα.
- Βγάζουν στη σέντρα τον Λανουά με διαρροές ορισμών
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442