
Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τον Σάρας ο Καλάθης!
Με την πρώτη του ασίστ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπουντούτσνοστ, ο Νικ Καλάθης έφτασε τις 756 στην Ευρωλίγκα, ξεπερνώντας τον Σάρας Γιασικεβίτσιους
Στην 11η θέση των πασέρ της Ευρωλίγκας ο Νικ Καλάθης που ξεπέρασε τον Σάρας Γιασικιβέτσιους. Στο προηγούμενο παιχνίδι του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας ο Έλληνας γκαρντ είχε φτάσει τον προπονητή των Λιθουανών και τώρα τον άφησε πίσω στην εν λόγω κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Πρασίνων με την πρώτη του ασίστ που μοίρασε στο ματς με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο, πήγε στις 756, ξεπερνώντας τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος είχε 755 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!
Πλέον, ο έμπειρος γκαρντ έχει στόχο την 10η θέση του Πάμπλο Πριχιόνι, ο οποίος είχε 804 ασίστ.
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Σάμος: Στάχτη 20 στρέμματα μετά από φωτιά στη δυτική πλευρά του νησιού
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- Χανιά: Ηλικιωμένος έβγαλε όπλο σε 27χρονο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: 89χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα μέσα στον ΕΦΚΑ – Tραυματίστηκε υπάλληλος στο πόδι

