
Οι ληστές πήραν όμηρο την υπάλληλο στα διόδια της Τραγάνας
Αδίστακτοι ληστές έστησαν ενέδρα σε υπάλληλο των διοδίων της Τραγάνας, την ανάγκασαν να τους παραδώσει άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν παίρνοντάς την όμηρο.
Μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έστησαν καρτέρι στην υπάλληλο των διοδίων που κατευθυνόταν στον χώρο στάθμευσης του σταθμού για να πάρει το αμάξι της, ένα λευκό BMW.
Πίσω από αυτό είχαν κρυφτεί οι ληστές που πετάχτηκαν μπροστά της και με την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να μπει στο γραφείο – όπου βρισκόταν κι άλλος υπάλληλος – και να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο ποσό (υπολογίζεται γύρω στα 5.000 ευρώ).
Στη συνέχεια ανάγκασαν την υπάλληλο να τους ακολουθήσει και διέφυγαν από τον παράδρομο προς Μαλεσίνα. Λίγα μέτρα πιο μακριά είχαν αφήσει κόκκινο C2 το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, εγκαταλείποντας την BMW και την υπάλληλο στο σημείο.
Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς που έσπευσαν στα διόδια, στήνοντας παράλληλα μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.
Πηγή: Lamiareport.gr
- Μπαρδέμ, Ράφαλο και Λάνθιμος (και χιλιάδες άλλοι) εναντίον Βενσάν Μπολορέ
- Όλυμπος: Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες για τον αγνοούμενο Ισπανό ορειβάτη
- Απαράδεκτη δήλωση ιταλού αρχαιολόγου: Ελληνική προπαγάνδα ο επαναπατρισμός των Γλυπτών του Παρθενώνα, το ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη
- Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου (vid)
- Γιαννιτσά: Ανήλικος στο φάσμα του αυτισμού παραμένει χωρίς κατ’ οίκον διδασκαλία, καταγγέλλουν οι γονείς του
- To «ταπεινοί στον τελικό» που είπε ο Μπαρτζώκας και τα ατού της Ρεάλ που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός
