Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεϊταρίδης: «Θέλω να προπονήσω την Πόρτο»

Σεϊταρίδης: «Θέλω να προπονήσω την Πόρτο»

Σε μέσο της Πορτογαλίας μίλησε ο άλλοτε άσσος της Πόρτο Γιούρκας Σεϊταρίδης και αποκάλυψε οτι έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική σελίδα, «Jornal de Noticias» ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αναφέρθηκε στον Φερνάντο Σάντος, στους Βλαχοδήμο και Σάμαρη, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν την προπονητική.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος δεξιός φόρεσε τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκού, Πόρτο, Ντίναμο Μόσχας και Ατλέτικο.

«Θα ήθελα να επιστρέψω ως προπονητής. Ακόμη δεν είμαι έτοιμος, γιατί τώρα ξεκίνησα μαθήματα. Αλλά σε τρία – πέντε χρόνια θα είναι πιθανό (γέλια). Όταν επιστρέφω στην πόλη (Οπόρτο), υπάρχουν άνθρωποι που με αναγνωρίζουν. Μερικοί δυσκολεύονται γιατί όταν έπαιζα, είχα μακρύ μαλλί», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Στην Ελλάδα όλος ο κόσμος τον αγαπά. Εργάστηκε με επιτυχία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον αγαπούν ως άνθρωπο και προπονητή. Πιστεύω ότι περνά από το μυαλό του να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα. Μπορεί να έχει φύγει από την Εθνική, αλλά αποτελεί σημείο αναφοράς. Η Εθνική πλέον δεν έχει την ίδια οργάνωση ή πειθαρχία, ο καθένας παίζει με τον τρόπο του».

Για τον Βλαχοδήμο και τον Σάμαρη: «Ο Βλαχοδήμος έχει πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Όσο για τον Σάμαρη, όταν πήγε στην Μπενφίκα όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Τώρα, όμως έχει άλλον προπονητή. Δεν φθάνει μόνο το ταλέντο, πρέπει να σε πιστεύει κι ο προπονητής. Ελπίζω να βρεθεί λύση. Όλοι θέλουν να παίζουν στην Μπενφίκα, αλλά εάν αυτό δεν γίνεται πρέπει να βρουν εναλλακτική».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024