
Μαρτίνς: «Υποβαθμίζεται το προϊόν, κινδυνεύουν οι παίκτες»
Στην τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στάθηκε ο Πορτογάλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παναχαϊκής - «Υποβαθμίζεται το προϊόν και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών» τόνισε
Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Παναχαϊκή με 2-0 και σφράγισε την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να εστιάσει στην αποκαρδιωτική εικόνα του αγωνιστικού χώρου.
Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων τόνισε πως είναι απαράδεκτο να διεξάγονται παιχνίδια σε τέτοιο τερέν, καθώς υποβαθμίζεται το προϊόν και τίθεται σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αυτό που έχω να πω είναι απαράδεκτο να παίζουμε σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Είναι πραγματικά λυπηρό που η ομοσπονδία επιτρέπει να γίνεται ματς σε τέτοιο γήπεδο. Υποβαθμίζεται το προϊόν και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Είναι πραγματικά απαράδεκτο. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να γίνεται το ματς σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά

