Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς: «Δεν γίνεται να κρίνονται αγώνες από την αστυνομία»

Καραπαπάς: «Δεν γίνεται να κρίνονται αγώνες από την αστυνομία»

Ανεξήγητη η κίνηση των ανδρών της Αστυνομίας: Μπήκαν στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλοι των Ερυθρόλευκων και έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων προκαλώντας χάος. Καραπαπάς: «Τι λογική έχει να μπει μια διμοιρία των ΜΑΤ σε μια γεμάτη κόσμο εξέδρα, επειδή τσακώνονται δύο άτομα μεταξύ τους και να να αρχίζει πετάει δακρυγόνα»!

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στο Παμπελοπονησιακό, μια διμοιρία μπήκε στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι φίλοι των Ερυθρόλευκων και έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών μέσα στον κόσμο, που κατά συντριπτική πλειοψηφία ήταν οικογένειες και παιδιά. Η αφορμή ήταν η αψιμαχία δύο ατόμων (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε εισέλθει στο γήπεδο). Οι άνδρες της Αστυνομίας αποφάσισαν τότε να μπουν στην κερκίδα και να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, κάνοντας ευρεία χρήση χημικών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση για όσα συνέβησαν στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού, με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών Κώστα Καραπαπά να ρίχνει ακέραια την ευθύνη στην Αστυνομία και την ακατανόητη απόφασή της να μπει σε μία γεμάτη κόσμο εξέδρα, επειδή δύο οπαδοί τσακώνονταν μεταξύ τους!

«Παραπονούμαστε επίσημα σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έκανε η αστυνομία. Στις κερκίδες βρίσκονται άνθρωποι που ζουν κατά βάση στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα. Τσακώνονταν δύο δεκαπεντάχρονα και οι διμοιρία πέταξε δακρυγόνα. Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα για την αστυνομία. Αν φτάσουν στο σημείο οι διοργανώσεις να κρίνονται από την αστυνομία και την συμπεριφορά της, είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι. Ας πει ο κόσμος τι λογική έχει να μπει μια διμοιρία των ΜΑΤ σε μια γεμάτη κόσμο εξέδρα, επειδή τσακώνονται δύο άτομα μεταξύ τους και να να αρχίζει πετάει δακρυγόνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραπαπάς στην Cosmote TV.

Δείτε το βίντεο

Εδώ χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024