Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Το ένα κακό δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά»

Μπλατ: «Το ένα κακό δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά»

Με την προβληματική παρουσία του στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έχασε το μομέντουμ του αγώνα, όπως εξήγησε ο Ντέβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου

Στο προβληματικό τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ για να εξηγήσει τον λόγο που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (69-65). Ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στα 7 λάθη που έκανε η ομάδα του στο συγκεκριμένο διάστρημα, με αποτέλεσμα να χάσει το μομέντουμ όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά το ένα κακό μας δεκάλεπτο έκανε την διαφορά στο ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και πρέπει να νιώθουμε έτσι επειδή είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα σήμερα. Είχαμε εφτά λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο. Μπήκαν στο παρκέ με το ημίχρονο αποφασισμένοι να βελτιώσουν την εικόνα τους και εμείς παίξαμε χωρίς συγκέντρωση, κάνοντας εφτά λάθη. Χάσαμε το προβάδισμα και το μομέντουμ που είχαμε “χτίσει”. Εφτά λάθη σε ένα δεκάλεπτο είναι ένα τρομακτικό νούμερο, ειδικά αν δούμε πως είχαμε πέντε λάθη σε όλο το υπόλοιπο ματς».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024