Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλβανικά ΜΜΕ : Υπάρχει βίντεο από τη δολοφονία του Κατσίφα

Αλβανικά ΜΜΕ : Υπάρχει βίντεο από τη δολοφονία του Κατσίφα

Η Εισαγγελία Κακουργημάτων, όπως μεταδίδει το Shqiptarja.com, έχει ζητήσει να αποσπάσει τα μητρώα των ενόπλων δυνάμεων RENEA, καθώς και τα αρχεία των εξοπλισμών, ώστε να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων

Νέα στοιχεία φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας (RENEA), σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πηγές του αλβανικού μέσου, Report TV, η RENEA ισχυρίζεται ότι έχει βιντεοσκοπήσει την επιχείρηση, κατά την οποία έγινε έκκληση στον ομογενή να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διαπραγματευτής της RENEA πλησιάζει τον Κατσίφα και του ζήτησε να παραδοθεί, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εκείνον.

Ο Κατσίφας την στιγμή που τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, όπως αναφέρει το Report TV, άνοιξε πυρ στον αέρα, πάνω από τον διαπραγματευτή και προς το μέρος των κομάντος οι οποίοι πήραν την απόφαση να τον εξουδετερώσουν.

Ωστόσο, τα επίμαχα πλάνα που θα αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς αυτούς δεν έχουν δοθεί ακόμα στο φως της δημοσιότητας.

Εν τω μεταξύ, η Εισαγγελία Κακουργημάτων, όπως μεταδίδει το Shqiptarja.com, έχει ζητήσει να αποσπάσει τα μητρώα των ενόπλων δυνάμεων RENEA, καθώς και τα αρχεία των εξοπλισμών, ώστε να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο από τη στιγμή της «μάχης» του ομογενή, το οποίο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού, όπου ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ στη συνέχεια φαίνεται ο Κατσίφας να προσπαθεί να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024