Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Κατσουράνης από την Παναχαϊκή

Τέλος ο Κατσουράνης από την Παναχαϊκή

Ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο της Παναχαϊκής, καθώς ο Κώστας Κατσουράνης διαφώνησε με τη διοίκηση ως προς την κατεύθυνση του πρότζεκτ της ομάδας της Πάτρας και απομακρύνθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Απρόσμενη και ραγδαία εξέλιξη στην Παναχαϊκή, καθώς ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της αχαϊκής ΠΑΕ, ο Κώστας Κατσουράνης, διαφώνησε όσον αφορά στην κατεύθυνση του πρότζεκτ και εντέλει αποφασίστηκε να απομακρυνθεί.

Μια εκ των βασικών διαφορών σε σχέση με τους στόχους που είχε θέσει η κάθε πλευρά, είχε να κάνει με το ενδεχόμενο προβιβασμού τη φετινή σεζόν, με τον 39χρονο να εκφράζει έμμεσα την πεποίθηση πως η Παναχαϊκή δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Παράλληλα η διοίκηση των Αχαιών θεωρεί πως ο Κατσουράνης έθεσε εαυτόν πάνω από το συμφέρον της ομάδας σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για κόντρα του άλλοτε σπουδαίου Έλληνα μέσου με τον πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη, Κώστα Μπακαλιάρο, αλλά και του γκρουπ των μετόχων με επικεφαλή τον Αντώνη Κουνάβη.

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν επαφές με υποψήφιους για τη θέση που μένει κενή, τη στιγμή που επί του παρόντος μοιάζει πιθανή και η αποχώρηση και του Πάρη Γεωργακόπουλου, ο οποίος ανέλαβε διοικητικό ρόλο μετά από πρωτοβουλία του Κατσουράνη το Δεκέμβριο του 2017.

Ο 39χρονος είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή το 2016, όταν η ομάδα θα συμμετείχε στη Γ’ Εθνική, με σκοπό να επιμεληθεί της σταδιακής αναγέννησής της, πείθοντας δε άμεσα τον κόσμο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό της Παναχαϊκής. Κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο τη σεζόν 2016-2017, ενώ πέρυσι οι Ροσονέρι τερμάτισαν στην 3η θέση της Football League, πίσω από τον ΟΦΗ και τον Άρη.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024