Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Κατσίφα: Δύο τραύματα στην καρδιά προκάλεσαν το θάνατο του ομογενή

Υπόθεση Κατσίφα: Δύο τραύματα στην καρδιά προκάλεσαν το θάνατο του ομογενή

Τι ήθελα να κρύψουν οι αλβανικές αρχές και έπλυναν τη σορό του 35χρονου

Όχι στο κεφάλι αλλά κοντά στην καρδιά ήταν τα τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Μετά από αίτημα της ελληνικής πλευράς οι αλβανικές αρχές επέτρεψαν τελικά σε ιατροδικαστή να δει τη σορό του άτυχου ομογενή, αλλά μόνο για πέντε λεπτά και ενώ είχαν ήδη πλύνει άψυχο σώμα του νεαρού.

Ο 35χρονος που έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας δέχθηκε σφαίρες στο χώρο της καρδιάς οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατό του. Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι είδε δύο διαμπερή τραύματα, ότι δεν υπήρξε εξ επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα στην πλάτη και το στήθος έχουν ήδη συρραφεί. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν υπήρχε νόημα να συλλεχθούν παραπάνω στοιχεία.

Η οικογένεια του ομογενή μιλάει για «εκτέλεση» για συγκεκριμένους λόγους, ενώ ακόμα μένουν αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά την δράση της αλβανικής αστυνομίας. Τι ήθελαν να κρύψουν και έπλυναν τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα πριν τη δει ο έλληνας ιατροδικαστής; Και γιατί οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις πρώτες ώρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του ήταν σε μεγάλο βαθμό ανακριβείς;

«Δεν κρυβόταν, δέχτηκε τα τραύματα όρθιος, κοιτάζοντας τους δολοφόνους του»

Ο Βαγγέλης Βαγγίτης, συγγενής του 35χρονου ομογενή έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις εκ μέρους της οικογένειας του άτυχου νεαρού.

Λίγο μετά την ολιγόλεπτη επίσκεψη της οικογένειας στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Αργυρόκαστρου ο κ. Βαγγίτης δήλωσε στους έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονταν στις Βουλιαράτες ότι ο 35χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στην καρδιά από δυνατό όπλο και σε από κοντινή απόσταση.

Παράλληλα επεσήμανε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να βάλει τέλος στην παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών γύρω από το θάνατο του 35χρονου, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν ήταν κρυμμένος, δεν ήταν κάτω σε χόρτα, πίσω από πέτρες. Τίποτα. Τα τραύματα τα δεχτηκε όρθιος. Τους δολοφόνους τους έβλεπε ξεκάθαρα»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024