
Γυαλιά καρφιά στο Πάντειο μετά το συλλαλητήριο της Δευτέρας
Ένα ακόμη κρούσμα στην αλυσίδα ανομίας
Την απόλυτη καταστροφή άφησαν πίσω τους κουκουλοφόροι το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού συλλαλητηρίου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Οι δράστες ισοπέδωσαν με κλομπ και καδρόνια χώρο φοιτητικής παράταξης στο εσωτερικό του Πανεπιστημίου.
Ανάλογη επίθεση επιχειρήθηκε και χθες στο Πάντειο από κουκουλοφόρους, όπως αναφέρει η Καθημερινή, ενώ εισβολή και επίθεση κατά φοιτητών έγινε τη Δευτέρα και στο οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Την Τρίτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με το προεδρείο της πανελλήνιας ομοσπονδίας πανεπιστημιακών.
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει απόλυτα την ευθύνη για την επικράτηση της ασυδοσίας που αμαυρώνει την εικόνα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Είναι μάλιστα πρόκληση να καλεί σε αυτοδικία Πανεπιστημιακούς και φοιτητές, μετατρέποντας τους σε «πολιτοφυλακή». Λέμε Ναι στο ακαδημαϊκό άσυλο, την ελεύθερη διδασκαλία, την έρευνα, την διακίνηση των ιδεών. Όχι στην συντηρητική λογική της ΝΔ που εξαγγέλλει την κατάργησή του. Όχι στις πολιτικές ταύτισής του με την βία και την ανομία» δήλωσε η κ. Γεννηματά.
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
- Διεθνής σάλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τις παραιτήσεις υπουργών
- Σοβαρό επεισόδιο έξω το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου – Κουκουλοφόροι αναποδογύρισαν ΙΧ και προξένησαν φθορές
- Πόσο Μάικλ Τζόρνταν είσαι; Ή αλλιώς, ο πλουσιότερος αθλητής όλων των εποχών
- Χρυσή τραγωδία: Ιστορικό ρεκόρ για το «αμετανόητο μελόδραμα» των Κένεντι – «Φαινόμενο»
- Ο «μικρός μάγος» Καρέτσας αποθεώθηκε ξανά από την UEFA (vid)



