Γιατρός και μάλιστα πανεπιστημιακής καριέρας είναι ο πρωταγωνιστής την υπόθεσης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σάλο, καθώς φέρεται να έκανε γάμο – μαϊμού στη Χαλκίδα, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη, έχοντας μάλιστα δύο παιδιά.

Μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση, μέρα με τη μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την περίεργη αυτή υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evialead, υπάρχουν στοιχεία ότι ο γιατρός είχε στην κατοχή του 4 ταυτότητες.

Οι ταυτότητες φυσικά είναι πλαστές και αυτό άνοιξε νέο «κύκλο» ερευνών για την αστυνομία, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως για παράδειγμα γάμοι μαϊμού… σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο γάμος της Χαλκίδας

Ο γιατρός φέρεται να έκανε τον ψεύτικο γάμο σε χώρο του Δημαρχείου στη Χαλκίδα, το 2014.

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, φέρεται να ζούσε διπλή ζωή. Κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα περνούσε με την «δεύτερη γυναίκα» του ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην Κρήτη, όπου ζούσε με την νόμιμη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η δεύτερη «σύζυγος» αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και πήγε στο Δημαρχείο για να ζητήσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Εκεί διαπίστωσε πως ο γάμος της με τον γιατρό δεν υπήρξε ποτέ.

Έλεγε στην… δεύτερη σύζυγο του ότι είναι πράκτορας και πρέπει να λείπει συνεχώς

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί και να συνδέεται το παζλ με την απάτη του γιατρού.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα, και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο «σύζυγος», ο αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ δηλαδή, ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο-μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άνοιξε το δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν!

Μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο