Στην ΕΡΤ κάποιοι απολαμβάνουν πρωινό με τσάι και παξιμαδάκια.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε ανακοίνωση που εξέδωσε για να απαντήσει σε email που έστειλε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ Γ. Θαλασσινός στους «εργαζόμενους» στην ΕΡΤ.

Μη προσπαθείτε να βγάλετε άκρη. Περιοριστείτε στην πληροφορία ότι χρηματοδοτείτε μια επιχείρηση της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος τα έχει βάλει με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και τούμπαλιν στου … κασίδη το κεφάλι.

Μαντέψτε ποιος είναι ο κασίδης.

Διαβάζω στην απάντηση της διοίκησης και κλαίω:

«Ο κ. Θαλασσινός ισχυρίζεται ότι στις συνεντεύξεις που διενήργησε ο Διευθύνων Σύμβουλος με τους υποψηφίους δεν χρησιμοποίησε κανένα σύστημα αξιολόγησης, κανένα κριτήριο και κανένα ερωτηματολόγιο, ώστε να βοηθηθεί να αξιολογήσει τους υποψηφίους. Όσα ειδικά αναφέρει περί δήθεν «ανακριτικών μεθόδων» και «πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων», πέραν του ότι είναι αναληθή και άκρως συκοφαντικά (με όποιες συνέπειες αυτό μπορεί να έχει για τον ίδιο…), προφανώς συνδέονται με τις δικές του αντιλήψεις, όπως αποδεικνύει η συμπεριφορά του εντός της εταιρείας από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Θαλασσινός εμφανίζεται να γνωρίζει τι ειπώθηκε στις παραπάνω προσωπικές συνεντεύξεις που έγιναν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Πώς είναι βέβαιος (κατά την επιστολή του πάντα) να γνωρίζει τι ρωτήθηκε και τι απαντήθηκε. Ο κ. Θαλασσινός μιλάει για «παραδιοίκηση» όταν όλη η συμπεριφορά του εδώ και 15 μήνες αποδεικνύει ότι η μόνη παραδιοίκηση είναι αυτή που προσπάθησε να εγκαθιδρύσει ο ίδιος.

Σοβαρότης μηδέν.

Στη συνέχεια γίνονται αναφορές στις απόψεις του κ Θαλασσινού για τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.

«Οι απόψεις αυτές συνάδουν δυστυχώς με ορισμένες κορυφαίες ενέργειές του εναντίον των συμφερόντων της εταιρείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δημόσια εναντίωσή του σχετικά με την απόκτηση αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο ποδόσφαιρο, με δηλώσεις ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ είναι «οι μισοί υπόδικοι και οι άλλοι μισοί κατάδικοι» (βλ. πρακτικά της από 22.8.2018 συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΡΤ).»

Η απάντηση καταλήγει τονίζοντας ότι «σύμφωνα με την άποψη του Διευθύνοντος Συμβούλου, που διατυπώθηκε μετά τη δεύτερη διαβούλευση, οι ενέργειες αυτές του κ. Θαλασσινού δεν συνάδουν με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της ΕΡΤ και ιδιαίτερα την ιδιότητά του ως Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου».

Λοιπόν, σύμφωνα με την άποψη του αναπληρωτή διευθύνοντος τηλεθεατή τα πράγματα στην ΕΡΤ δεν πάνε καλά.

Στο επόμενο μαύρο δεν θα κλάψει κανείς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο