Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ : Θρίλερ με τις σορούς αδερφών, βρέθηκαν δεμένες με ταινία

ΗΠΑ : Θρίλερ με τις σορούς αδερφών, βρέθηκαν δεμένες με ταινία

Τις αμερικανικές αρχές έχει σοκάρει μια υπόθεση στη Νέα Υόρκη, όπου δύο πτώματα δύο αδερφών βρέθηκαν δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία στον ποταμό Χάντσον, στα ανοικτά των ακτών του Μανχάταν

Τις αμερικανικές αρχές έχει σοκάρει μια υπόθεση στη Νέα Υόρκη, όπου δύο πτώματα δύο αδερφών βρέθηκαν δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία στον ποταμό Χάντσον, στα ανοικτά των ακτών του Μανχάταν.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προσπαθεί να ρίξει φως στην αποτρόπαια υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι ταυτότητες των δύο κοριτσιών. Πρόκειται για τις Τάλα και Ροτάνα Φαρέα, ηλικίας 16 και 22 ετών αντίστοιχα, και σύμφωνα με νεοϋορκέζικα κι αραβικά ΜΜΕ είχαν καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία. Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσιγκτον δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

Οι δύο τους, που διέμεναν στη Βιρτζίνια, βρέθηκαν δεμένες με ταινία, στο ύψος της μέσης και στα πόδια. Και οι δύο φορούσαν μαύρο καλτσόν, μαύρο παλτό με γούνινο γιακά.

Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα πτώματα δεν έφεραν εμφανή σημάδια τραύματος.

Η Τάλα είχε δηλωθεί αγνοουμένη από το Εθνικό Κέντρο αγνοούμενων παιδιών την 24η Αυγούστου. Όμως ο συναγερμός ήρθη αφού αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν με τη μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία είχε μετακομίσει πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται: μια συμφωνία αυτοκτονίας μεταξύ των δύο κοριτσιών. Ορισμένοι αναφέρουν το ενδεχόμενο να πήδηξαν από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την περιοχή όπου εντοπίστηκαν οι σοροί τους.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν έχει αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024