Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε ισοπαλία ο Βόλος στην Λαμία (1-1)

Πήρε ισοπαλία ο Βόλος στην Λαμία (1-1)

Ο Βόλος στάθηκε όρθιος στο ΔΑΚ της Λαμίας κόντρα στην ομάδα του Μάκη Χάβου, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) και παραμένοντας στην πρώτη θέση του 2ου Ομίλου, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην φάση των νοκ άουτ.

Οι γηπεδούχοι, ευρισκόμενοι σε καλό φεγγάρι τελευταία και προερχόμενοι από τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, μπήκαν πολύ καλά στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο για τον 2ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Άνοιξαν το σκορ με τον Καραμάνο στο 14′, αλλά οι Βολιώτες δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν με τον Ρούσσο στο 44′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά τον Βόλο να φαίνεται πιο απειλητικός. Τελικά οι παίκτες της νεοσύστατης (έχει μόλις ενάμισι χρόνο ύπαρξης) ομάδας της Μαγνησίας, κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία (1-1) που τους διατηρεί στην κορυφή του Ομίλου έστω και προσωρινά. Με την ΑΕΚ να είναι και αυτή στον Όμιλο, όλα δείχνουν πως Λαμία και Βόλος θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος,

Πλέον όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Η Λαμία μετά την ισοπαλία σήμερα θα πρέπει να φορτώσει με πολλά γκολ τον Απόλλωνα Λάρισας μιας και έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων (2-3), την ώρα που ο Βόλος θα προσπαθήσει να μη διασυρθεί από την ΑΕΚ ώστε να διατηρήσει τον θετικό συντελεστή της (6-2) και να πάρει στην ισοβαθμία την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Μελίσσας, Αναστασιάδης, Οσμάν, Άντρονικ, Βάντερσον, Μαστούρ (60’ Καραγκούνης), Τσούκαλος (73’ Κωστίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46’ Καρυπίδης), Καραμάνος, Ρόμανιτς

Βόλος: Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος, Καρρίκι (65’ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Μάντζης, Καμπαγέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Λούκας Γκαρσία, Πίσπας (54’ Φράγκος).

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024