Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουνάιτεντ: Στηρίζει Μουρίνιο με μεταγραφές 100 εκατ.

Γιουνάιτεντ: Στηρίζει Μουρίνιο με μεταγραφές 100 εκατ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να διαθέσει 100 εκατ. για μεταγραφές στηρίζοντας εμπράκτως τον Ζοσέ Μουρίνιο

Στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε αρκετές προσθήκες, αλλά δεν εισακούστηκε από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι όμως αλλάζον πλέον πλεύση. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση προτίθεται να διαθέσει 100 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στηρίζοντας εμπράκτως τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος θέλει να φέρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό στο Ολντ Τράφορντ και αυτή αναμένεται να είναι και η προτεραιότητα του. Από κει και πέρα διαπιστώνοντας την περίοδο ντεφορμαρίσματος του Ρομέλου Λουκάκου, θα εισηγηθεί και την απόκτηση ενός σέντερ-φορ, έτσι ώστε να τονωθεί και η επιθετική γραμμή της ομάδας.

Τέλος ο Special One στη συζήτηση του με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ ζήτησε επιτακτικά την παραμονή των Ντε Χέα, Πογκμπά και Μαρσιάλ. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Αλέξις Σάντσες από την ομάδα, καθώς η προσφορά του είναι μηδαμινή.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024