Ενδιαφέρον της Έρεμπρο για Αϊντάρεβιτς

Στο μικροσκόπιο της έχει βάλει τον μέσο της ΑΕΚ, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς η Έρεμπρο, σύμφωνα με σουηδικά δημοσιεύματα.

Την περίπτωση του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς φέρεται να εξετάζει η Έρεμπρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σουηδία. Ο μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχει αγωνιστεί δυο φορέα με την σουηδική ομάδα, με τις σχέσεις των δυο ομάδων να είναι εξαιρετικές. Μάλιστα, ο αρχηγός της Έρεμπρο, Νόρντιν Τζέρζιτς, προσπαθεί να πείσει τον 28χρονο άσο της Ένωσης να μετακομίσει στη σκανδιναβική χώρα για λογαριασμό της σουηδικής ομάδας.

Ο Τζέρζιτς έχει μιλήσει για το θέμα αυτό λέγοντας: «Ο Αστρίτ κι εγώ μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα και θα προσπαθήσω να τον φέρω εδώ. Ξέρει πως θα είναι εξαιρετικά γι’ αυτόν εδώ. Θα ήταν διασκεδαστικό και για τον ίδιο να γυρίσει στην πατρίδα του. Ειναι ένα εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Θα δούμε πως θα γίνει».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ποδόσφαιρο

Βγήκε Ευρώπη η Τσέλσι (2-1) – Νίκη και για τη Νότιγχαμ στο Μπέρνλι (1-2)

Η Τσέλσι επικράτησε της Μπόρνμουθ (2-1) και «τσέκαρε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας της Μπέρνλι

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Εκτός αποστολής ο Ακαϊντίν μετά την ανάρτηση για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν μετά την ανάρτησή του για τη γενοκτονία των Ποντίων, έμεινε εκτός από την 20άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΑΕΚ – Λαμία

LIVE: ΑΕΚ - Λαμία. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ - Λαμία για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Άρης – ΠΑΟΚ

LIVE: Άρης - ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης - ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

ΑΕΚ: Με Λιούμπισιτς η 11άδα κόντρα στη Λαμία

Η 11άδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Άρης: Με Βερστράτε η 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Βέλγος χαφ ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι (19/5, 20.00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, τελικά και ο Βέλεθ.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη 10η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Συνελήφθη ένα άτομο με σπαθί πριν το ματς Άρης – ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας συνόδευαν τους οπαδούς που πήγαιναν προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα δουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Μπράντον: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Στο δρόμο που χάραξε το ελαιόλαδο ο… χυμός πορτοκαλιού

Νέες ανατιμήσεις αναμένονται τους επόμενους μήνες. Για πληθωρισμό της απληστίας κάνουν λόγο εκπρόσωποι του αγροτικού κλάδου. Αθρόες εισαγωγές πορτοκαλιών από χώρες της Αφρικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύνταξη ΙΝ

Στο προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο ο Κασσελάκης με αναφορές στον Παπανδρέου

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη στο Κιλκίς και το ξάφνιασμα με το πέρασμα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα, στον Εύοσμο, σειρά είχε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007