Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Group therapy για τα λάθη και την αντίδραση

Άρης: Group therapy για τα λάθη και την αντίδραση

Τι ειπώθηκε στο Group therapy του Άρη τη Δευτέρα 30/10 στο Νέο Ρύσιο

Οι τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) επέτειναν τον προβληματισμό στο εσωτερικό του Άρη και οδήγησαν σε Group therapy.

«Είμαι πολλά χρόνια προπονητής και ξέρω πως πρέπει να διαχειριστούμε μία τέτοια κατάσταση. Κάποια πράγματα τα έχω ήδη στο μυαλό και ξέρω πως θα τα αλλάξω. Σε μένα πέφτει το βάρος. Είναι καλό που τα συζητάμε όλα, αλλά εγώ πρέπει να πάρω τις αποφάσεις, για το καλό της ομάδας» ήταν η τοποθέτηση του προπονητή Πάκο Ερέρα στη συζήτηση εντός των τειχών τη Δευτέρα 30/10.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αθλητικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος που στάθηκε κυρίως στην διατήρηση του καλού κλίματος στα αποδυτήρια, την οποία θεωρεί βασική συνθήκη της αγωνιστικής ανάκαμψης.
Ως πιο έμπειροι, Μπάσα και Μάβραϊ, πήραν το λόγο, τονίζοντας πως «πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, από τις προπονήσεις ακόμη. Έτσι αλλάζει η κατάσταση. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας και ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε όλοι».

Ο Ερέρα ζήτησε από όλους να μιλήσουν. Το έκαναν και τρεις έλληνες παίκτες, Διαμαντόπουλος, Ναζλίδης και Δεληζήσης. Ο τελευταίος, θέλησε να… χτυπήσει στο φιλότιμο: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα άμεσα. Ευθύνη έχουμε όλοι μας. Δεν πρέπει να πικράνουμε άλλον τον κόσμο. Είναι στο χέρι μας, πρέπει να λειτουργήσουμε σαν μία γροθιά».

Αμφίβολος λόγω ίωσης ο Παυλίδης

Ο Μπάμπης Παυλίδης ταλαιπωρείται από μια ίωση και η συμμετοχή του στον αυριανό εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων (31/10, 17:15) είναι αμφίβολη. Ο Έλληνας μέσος πιθανώς θα ήταν στις επιλογές του προπονητή του, αλλά όλα θα κριθούν από την εξέλιξη της κατάστασής του σήμερα.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024