Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Κορακάκη: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Άννα Κορακάκη: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Η Άννα Κορακάκη παρακολούθησε δια ζώσης τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα τη Δευτέρα 29/10

Η γνωστή για τα ασπρόμαυρα ποδοσφαιρικά της φρονήματα Άννα Κορακάκη παρακολούθησε δια ζώσης τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα 29/10.

Μία μέρα αργότερα η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της σκοποβολής μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για την παρουσία στο γήπεδο και την επιθυμία της να δει τον Δικέφαλο να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις της:

Για την παρουσία της στο γήπεδο: «Πήγα στο γήπεδο με δυο καλούς οικογενειακούς φίλους και μια συναθλήτριά μου από τη Σερβία, τη Ζοράνα, γιατί ήθελε να δει αυτό το ματς. Ήταν ξεχωριστή η νίκη του ΠΑΟΚ για εμένα, ήταν πολύ ευχάριστο βράδυ. Δεν παρακολουθώ πολύ συχνά ποδόσφαιρο από κοντά γιατί ταξιδεύω συνεχώς, όμως μου αρέσει να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Προϋπήρχε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ, λόγω του μπαμπά μου επηρεάστηκα, όπως όλη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ και εννοείται πως περιμένω να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος».

-Για την προηγούμενη φορά που πήγε στην Τούμπα: «Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν το 2016, όταν βραβεύτηκα στο γήπεδο! Ο κ. Σαββίδης προσφέρθηκε από την αρχή για να βοηθήσει την προσπάθειά μας στη σκοποβολή, ήταν ευγενικό εκ μέρους του και όπως είναι γνωστό με έχει αναλάβει η εταιρεία «Σουρωτή» από τότε».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και την ευστοχία του: «Ήταν πολύ ευχάριστο που σκόραρε ένας ποδοσφαιριστής από την χώρα της Ζοράνα, που ήμασταν μαζί στο γήπεδο χθες, το χάρηκε πολύ και αυτήν. Εγώ είμαι φαν του ΠΑΟΚ, αλλά η Ζοράνα είναι ειδικότερα φαν του Πρίγιοβιτς!».

-Για την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020: «Μετά το Παγκόσμιο στην Κορέα, προκρίθηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ολυμπιακή προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά τα βλέμματά μου είναι στραμμένα στο Τόκιο. Κάθε αγώνας είναι στόχος, γιατί έχουμε αρκετές διοργανώσεις μέσα στο 2019, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

-Για τις υποδομές σκοποβολής στη Δράμα: «Όσον αφορά τις υποδομές τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα φέτος, γιατί έχει ένα σκοπευτήριο των 10μ. στην Δράμα που είναι προσφορά ενός επιχειρηματία από την Αθήνα. Είναι εξαιρετικό. Επίσης, είναι υπό κατασκευή το σκοπευτήριο για τα 25μ».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024