Προκαλεί η Νοτοπούλου: Δίνει 18.600 ευρώ για να βάψει το υπουργείο
Αν συνεχίσει έτσι πάντως, δεν θα μπορεί να υποστηρίξει εύκολα την ταξική της καταγωγή και το επιχείρημα του τύπου «εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους κακούς προηγούμενους»
Να «ομορφύνει» το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης αποφάσισε η υφυπουργός Κατερίνα Νοτοπούλου, λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στο υπουργείο.
Θεμιτή μέχρι εδώ η πρόθεση της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια, η οποία έχει προκαλέσει πλήθος έντονων αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.
Αυτή είναι πως το βάψιμο του κτιρίου θα στοιχίσει… λίγο ακριβά, ειδικά για τα δεδομένα της εποχής, τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει επιβάλλει υπέρογκους φόρους, ενώ εξετάζει ακόμη το μέτρο περικοπής των συντάξεων.
Λεφτά, όμως, απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν. Και υπάρχουν αρκετά, αν κρίνουμε από το γεγονός πως το κόστος των εργασιών για το Διοικητήριο του υπουργείου, το κτήριο δηλαδή που στεγάζει, εκτός από το υπ. Μακεδονίας – Θράκης και το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, θα ανέλθει σε 18.600 ευρώ.
Αυτό προβλέπεται στο έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.
Αν συνεχίσει έτσι πάντως, δεν θα μπορεί να υποστηρίξει εύκολα την ταξική της καταγωγή και το επιχείρημα του τύπου «εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους κακούς προηγούμενους».
Η δημοσιοποίηση της απόφασης της κ. Νοτοπούλου προκάλεσε «κύμα» αρνητικών σχολίων και δυσφορίας στο Twitter. Αυτή, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η νέα υφυπουργός μπαίνει στο στόχαστρο.
Προ ενός μήνα, η ίδια άκουσε παράπονα από τους επιβάτες πτήσης, όταν ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα στην πρώτη θέση, υπενθυμίζοντάς της πως είναι προκλητικό να ταξιδεύει έτσι σε καιρούς τόσο δύσκολους για τον κόσμο.
Δείτε το σχετικό έγγραφο:

- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Βούλα: Τέσσερις συλλήψεις σε γνωστό κατάστημα για παράνομο πάρκινγκ με αμοιβή σε δημόσιους χώρους
- Fuel Pass: Πότε εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442