Την ανακούφιση και οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής έχει στόχο ο αγώνας ποδοσφαίρου που διοργανώνουν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Ραφήνας και η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής μεταξύ της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της μικτής ομάδας Επιλέκτων Ανατολικής Αττικής.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Ραφήνας.
Έως την ημέρα του αγώνα όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς / ΙΒΑΝ:GR2001721860005186092291418 – Ειδικός λογαριασμός για την αρωγή των πυρόπληκτων Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.
Χρήματα θα συγκεντρώνονται και την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Ραφήνας
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας