Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ανησυχητικές» οι αυξανόμενες επιθέσεις σε λεωφορεία

«Ανησυχητικές» οι αυξανόμενες επιθέσεις σε λεωφορεία

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά

Για ανησυχητικό φαινόμενο έκανε λόγο ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, αναφερόμενος στα αλλεπάλληλα περιστατικά επιθέσεων κατά λεωφορείων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, νεαρή επιβάτης λεωφορείου τραυματίστηκε όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες εναντίον του με αποτέλεσμα να σπάσει πλαϊνό τζάμι.

Η επίθεση σημειώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, επί της Λεωφόρου Συγγρού 206, στο ύψος της οδού Εφέσου στη Νέα Σμύρνη, σε όχημα της λεωφορειακής γραμμής Α2. Πληροφορίες αναφέρουν δε, ότι η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι.

Όπως τόνισε ο κ. Σιορίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά.

Εκτίμησε, παράλληλα, ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024