Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι αλλαγές του Μαρτίνς και ο Λάζαρος

Οι αλλαγές του Μαρτίνς και ο Λάζαρος

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει σημαντικές νίκες με κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στο «πούλμαν» που έστησε ο Απόλλωνας στο Καραϊσκάκη, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με το γκολ που πέτυχε ο Μάνος στο 90’. Οι πειραιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς με τον 24χρονο σέντερ φορ να περνάει σαν αλλαγή στο ματς και να δικαιώνει τον προπονητή του.

Ένα θέμα λοιπόν που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά τις κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς από τον πάγκο, τις αλλαγές που κάνει ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων βοηθάει την ομάδα του με τον τρόπο που παρεμβαίνει στα παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι ο Νάτχο είχε σκοράρει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού στο 92’ και το αξιοσημείωτο είναι ότι ο διεθνής Ισραηλινός μέσος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Επίσης ο Χασάν είχε πετύχει το γκολ της νίκης των ερυθρόλευκων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Αιγύπτιος στράικερ είχε μπει στο παιχνίδι στο 73΄ και στο 92’ έδωσε με κεφαλιά τη νίκη στον Ολυμπιακό. Τρίτο παράδειγμα, η χθεσινή νίκη των πειραιωτών επί του Απόλλωνα, με τον Μάνο να βρίσκει δίχτυα στο 90’, έχοντας περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή. Αν μη τι άλλο ο Μαρτίνς δείχνει με τις επιλογές του στην διάρκεια των αγώνων, ότι βοηθά την ομάδα του με τις αλλαγές που κάνει κι αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Πάμε όμως να δούμε και την απόδοση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι, με τον διεθνή άσο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης των πειραιωτών. Ένα λοιπόν είναι το σίγουρο, ότι ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού τα έδωσε όλα για να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που άλλωστε φάνηκε και στην φάση του γκολ που πέτυχε ο Μάνος. Ο Λάζαρος ήταν αυτός που έφτιαξε την φάση με παλικαρίσιο τρόπο και όλοι αναγνωρίζουν ότι η απόδοση του στα παιχνίδια με Ντουντελάνζ και Απόλλωνα ήταν πολύ καλή.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το ότι ο Πέδρο Μαρτίνς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια στους συνεργάτες του, για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Χριστοδουλόπουλος, εκθειάζοντας την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο διεθνής άσος. Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Πειραιά περιμένει πολλά από τον Λάζαρο και θεωρεί ότι οι διεθνής άσος είναι από τους παίκτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα παιχνίδια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024