Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόνσε: Δουλεύουμε σκληρά και βγαίνει στο γήπεδο

Πόνσε: Δουλεύουμε σκληρά και βγαίνει στο γήπεδο

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αρη και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Χαρούμενος που σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε την ΑΕΚ να κερδίσει τον Αρη με 4-0 δήλωσε ο Εζεκιέλ Πόνσε, με τον Αργεντινό επιθετικό να τονίζει ότι οι Κιτρινόμαυροι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνισή του και τη νίκη επί του Αρη: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Όπως μας είχε πει και ο προπονητής πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ αποκτήσαμε ηρεμία».

Για το γεγονός ότι σκόραρε με κεφαλιά: «Η αλήθεια είναι ότι και σήμερα το προσπάθησα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερα να νικήσω τον αντίπαλο τερματοφύλακα και είμαι χαρούμενος».

Για το τρίτο γκολ: «Τώρα που το βλέπω είναι μία πολύ όμορφη φάση. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι προϊόν ομαδικής φάσης. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που βγαίνει στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Θα είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα γιατί θα παίζουμε εδώ και θα είμαστε φιλοξενούμενοι. Θα δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε χαρούμενοι όπως σήμερα».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024