Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε επιφυλακή το Μαξίμου για το ταξίδι Καμμένου στη Μόσχα

Σε επιφυλακή το Μαξίμου για το ταξίδι Καμμένου στη Μόσχα

Το πρωθυπουργικό επιτελείο αναμένεται να είναι σε επιφυλακή για τη επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Ρωσία δια παν ενδεχόμενο

Στραμμένα θα είναι τα κυβερνητικά βλέμματα στο ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Μόσχα.

Το πρωθυπουργικό επιτελείο αναμένεται να είναι σε επιφυλακή για τη επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Ρωσία δια παν ενδεχόμενο.

Εξάλλου στην παρούσα φάση και με όσα έχουν διαδραματιστεί, δεν χωρεί εφησυχασμός και δεν θέλουν για μια ακόμη φορά, όπως και με το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, να βρεθούν προ εκπλήξεων.

Η επίσκεψη του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Ρωσία γίνεται ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο επιχειρείται προσέγγιση της Αθήνας με τη Μόσχα, έπειτα από μια μακρά περίοδο ψυχρότητας.

Και ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να υπάρξουν αναταράξεις που δύναται να δημιουργήσουν μείζονα ζητήματα τα οποία θα επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών ή να δώσει την αίσθηση ότι ο Καμμένος κινείται αυτόνομα στη Ρωσία.

Τα όσα συνέβησαν στην επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ και οι αναφορές του περί σχεδίου Β είναι ακόμη νωπά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, ενώ η ρωσική πλευρά αξιολόγησε αρνητικά τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας γα αναχαίτιση της ρωσικής διείσδυσης στα Βαλκάνια, παρά το γεγονός ότι αντιτάσσεται στη συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία και η ίδια είναι αρνητική.

Το ζήτημα για το Μέγαρο Μαξίμου είναι εάν θα πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην ελληνική πλευρά κυρίως για το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου και τη συνάντησή του με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024