Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεχωριστός αποχαιρετισμός από τον ANT1 στο Mega

Ξεχωριστός αποχαιρετισμός από τον ANT1 στο Mega

«Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές».

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του ANT1, το οποίο μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Στις 02:11 τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε οριστικά αυλαία στο Mega, 29 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Το Μεγάλο Κανάλι σταμάτησε να εκπέμπει από την Digea την ώρα προβολής των Απαράδεκτων, μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Εως την τελευταία στιγμή οι εργαζόμενοι ήταν στο κοντρόλ του σταθμού μέχρι να πέσει μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε το Mega κι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1. Δώσαμε τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια ως απέναντι κανάλια με σεβασμό στους τηλεθεατές. Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους συναδέλφους που έμειναν άνεργοι. Αντίο Mega!», είπε η Ρίτσα Μπιζόγλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Νωρίτερα, λίγες ώρες μετά το μαύρο στο Mega, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε τηλεοπτικό σποτ με το μήνυμα:

«Εικοσι εννέα χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί , πορευτήκαμε πλάι-πλάι, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλον. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, όλα στο πρόγραμμα. MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024