Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύζυγος Παπαντωνίου: Τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν, ο Γιάννος είναι ακέραιος άνθρωπος

Σύζυγος Παπαντωνίου: Τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν, ο Γιάννος είναι ακέραιος άνθρωπος

Η προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, Σταυρούλα Κουράκου, μιλά για πρώτη φορά για τον σύζυγό της Γιάννο Παπαντωνίου και την δικαστική τους περιπέτεια, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο το κατηγορητήριο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με το οποίο βρίσκονται αντιμέπωποι

Η προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, Σταυρούλα Κουράκου, μιλά για πρώτη φορά για τον σύζυγό της Γιάννο Παπαντωνίου και την δικαστική τους περιπέτεια, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο το κατηγορητήριο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με το οποίο βρίσκονται αντιμέπωποι.

Ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, δεν κατάφεραν να πείσουν κατά τη διήμερη μαραθώνια απολογία τους πως δεν σχετίζονται με ξέπλυμα 2,8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων σχετιζόμενα με τη σύμβαση εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού.

Έτσι, μέσα από τις φυλακές, η Σταυρούλα Κουράκου μίλησε για τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον οποίο, όπως είπε, θεωρεί ακέραιο άνθρωπο, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ανακρίβειες όσα έχουν ειπωθεί.

«Ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες. Δεν υπάρχει πισίνα στο σπίτι. Ήταν ένα μειονεκτικό οικόπεδο 300 τετραγωνικών. Όταν το πήραμε δεν ήταν καν διαμορφωμένη περιοχή. Έγινε σιγά-σιγά», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Απορώ πώς βρεθήκαμε εδώ, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο. Όλα είναι »είπε ο ένας, είπε ο άλλος». Δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη και μας στέλνουν στη φυλακή, ενώ έχουμε συνεργαστεί απολύτως με τις αρχές. Έχουμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να ανοίξουν οι λογαριασμοί και στο τέλος θα φανεί η αλήθεια. Δεν έχω τι άλλο να σας πω. Είμαι συντετριμμένη σαν άνθρωπος. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη», συνέχισε.

«Ούτε κακία έχω, ούτε θυμό προς όλο το σύστημα. Αυτό που έχω μέσα μου, είναι αγάπη για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου και αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο», ανέφερε φανερά συγκινημένη.

«Είναι τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν για αυτόν: »Ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ;» Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα, που δεν μπορεί κανείς, ακόμη και σήμερα να την ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος. Είναι ένας κύριος. Ένας τζέντλεμαν. Στάθηκε στα παιδιά μου. Τα παιδιά μου, ακόμα και με όλα αυτά που τραβάμε τον έχουν πολύ ψηλά. Αυτό κάτι σημαίνει… Δεν μπορεί κανείς να τον τραυματίσει τον Γιάννο».

«Πάντα με μέτρο λειτουργήσαμε σε όλη μας τη ζωή και δεν προκαλέσαμε. Τουλάχιστον ένας Γιάννος Παπαντωνίου, εάν αυτά ήταν προϊόν συνδιαλλαγής, ή άλλης πηγής, θα μπορούσε να μην τα βάλει σε τράπεζες. Αλλά τα λεφτά αυτά, όλα φαίνονται. Το είπα και στην ανακρίτρια», επισήμανε.

Ερωτηθείσα γιατί δεν έβγαλαν στο εξωτερικό τα χρήματα με νόμιμο τρόπο, απάντησε: «Βεβαίως υπάρχει παρατυπία. Αλλά αυτό που μας κατηγορούν, είναι αδιανόητο. Δεν μπορούσε ποτέ να πάει το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο».

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024