Για πρώτη φορά στην καριέρα τους οι Ελίνα Σβιτόλινα και Σλόαν Στέφενς προκρίθηκαν στον τελικό του WTA Finals που διεξάγεται στην Σινγκαπούρη και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Στον πρώτο ημιτελικό, η 24χρονη Ουκρανή, νο 7 στον κόσμο και με 12 τίτλους στην καριέρα της, νίκησε μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με 7-5, 6-7(5), 6-4 την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς, νο 9.
Στον δεύτερο ημιτελικό, η 25χρονη Αμερικανίδα, νο 5 στον κόσμο, με 6 τίτλους στην καριέρα της αλλά και ένα Γκραν Σλαμ, το περσινό Αμερικανικό όπεν, βρέθηκε να χάνει εύκολα 6-0 το πρώτο σετ από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 8 στον κόσμο, όμως στην συνέχεια ανέκαμψε και επικράτησε με 6-4, 6-1.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.