Το ντέρμπι του μίσους ανοίγει παράθυρο στην Ιστορία
Με αφορμή το εκπληκτικό ξεκίνημα της Παρί Σεν Ζερμέν στην Λιγκ 1, όπου μετράει το απόλυτο μετά τις δέκα πρώτες αγωνιστικές, αυτές είναι οι καλύτερες εκκινήσεις ομάδων στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ταξιδεύει στην Μασσαλία σήμερα, όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ για την 11η αγωνιστική της Λιγκ 1. Πέραν των 3 βαθμών, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει ακόμη έναν λόγο, προκειμένου να πάρει τη νίκη και αυτός είναι να ισοφαρίσει την καλύτερη εκκίνηση που έχει γίνει ποτέ από ομάδα, στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δηλαδή το αγγλικό, το γερμανικό, το ισπανικό, το ιταλικό και το γαλλικό.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.