Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουπάν: «Να διευρύνουμε το σερί μας»

Τουπάν: «Να διευρύνουμε το σερί μας»

Μοναδικό στόχος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι η νίκη για τον Άξελ Τουπάν, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Τη νίκη που θα τον κρατήσει αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League κόντρα στον Άρη έθεσε ως στόχο ο παίκτης του Ολυμπιακού, Άξελ Τουπάν σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Άξελ Τουπάν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Δείτε αναλυτικά το blog του 26χρονου φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στον ΕΣΑΚΕ:

«Αυτή την εβδομάδα κάναμε δύο μεγάλες νίκες! Πρώτα από όλα παίξαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να σκοράρει περισσότερους από 46 πόντους!

Είχαμε ανάγκη να κάνουμε μια εμφάνιση όπως αυτή, με τόσο συγκροτημένη άμυνα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Για σαράντα λεπτά παίξαμε δυνατά και επιθετικά!

Την Πέμπτη κερδίσαμε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς, για τον επιπλέον λόγο ότι στην προηγούμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας είχαμε χάσει μέσα στην έδρα μας από την Αρμάνι Μιλάνο.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά και στο ματς με την Μακάμπι. Πέρα από κάποια κενά διαστήματα, στα οποία σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε, θεωρώ πως παίξαμε αρκετά καλά και όλοι όσοι αγωνίστηκαν πρόσφεραν. Το τελευταίο στοιχείο που ανέφερα θεωρώ πως είναι σπουδαίο και είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία ως ομάδα!

Αυτές οι αναμετρήσεις, όμως, είναι ήδη παρελθόν… Πλέον, έχουμε εστιάσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη. Κάναμε δύο πολύ καλές προπονήσεις και αύριο θα τα δώσουμε όλα για να διευρύνουμε το σερί των νικών μας.

Τώρα, στα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου… Ο καιρός παραμένει απίστευτος, κάτι που πραγματικά απολαμβάνω! Στον ελεύθερο χρόνο μου συνεχίζω να ανακαλύπτω όλο και περισσότερο την πόλη!

Αυτά προς το παρόν… Θα τα πούμε ξανά σε μία εβδομάδα και εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά στα παιχνίδια που θα δώσουμε σε αυτό το διάστημα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024